logo logo_text

Інтернет від Кузі для Центральної бібліотеки

12 Червня 2017

В рамках благодійності та розвитку освіти в Україні, Кузя безкоштовно надає доступ до мережі Інтернет для Центральної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва

Центральній міській бібліотеці імені Тараса Шевченка для дітей у травні виповнилося 90 років. Сюди, на проспект Перемоги, 25, приходять не тільки маленькі читачі та їхні батьки, а й керівники інших читалень і видавництв, письменники, громадські діячі.

Центральна бібліотека ім. Т.Г.Шевченка для дітей - Головна бібліотека для дітей столиці України, статус якої - науково-дослідний, інформаційний та консультативний центр з питань культурного розвитку дітей в м.Києві.

Сьогодні бібліотека є центром збереження і розвитку, національної культури, формування і задоволення інформаційних потреб користувачів, поглиблення шкільних знань і організації змістовного дозвілля, центром задоволення потреб, пов'язаних із застосуванням і самоосвітою особистості і є гарантом права дитини на безкоштовний доступ до інформації.

Завдяки доступу в Інтернет від компанії Кузя, в Інтернет-центрі Бібліотеки Ви поринете у віртуальний світ інформації за коштами Wi-Fi.

Перелік інших державних і громадських організацій в житті яких бере участь Кузя, можна переглянути за посиланням.